استعداد درخشان دکتری دانشگاه علامه طباطبایی

شما در مورد استعداد درخشان چه میدانید؟ پذیرش استعداد درخشان در دانشگاهها فرصتی ارزشمند برای شناسایی و حمایت از دانشجویان ممتاز فراهم میکند. این طرح مختص افرادی است که با تلاش و پشتکار، عملکردی برجسته در بین رقبای خود داشتهاند. دانشجویان واجد شرایط میتوانند از طریق سهمیه استعداد درخشان، بدون نیاز به شرکت در آزمون کتبی یعنی بدون شرکت در کنکور دکتری، در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند.
دانشگاه علامه طباطبایی، یکی از معتبرترین و بهترین مراکز آموزش عالی کشور است. این دانشگاه شرایط ویژهای را برای پذیرش دانشجویان مستعد در مقطع دکتری فراهم کرده است. در ادامه با مرکز آموزشی نوگام همراه باشید تا متوجه شرایط و ویژگیهای پذیرش استعداد درخشان دکتری دانشگاه علامه طباطبایی شوید.
فهرست مقاله
- شرایط عمومی ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه علامه طباطبائی
- شرایط اختصاصی ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه علامه طباطبائی
- نتیجهگیری
شرایط عمومی ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه علامه طباطبائی
پذیرش این داوطلبان صرفاً بر اساس مصاحبه دکتری و ارزیابی رزومه آنها خواهد بود. متقاضیان پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه علامه طباطبایی باید دارای شرایط عمومی مشخصی باشند. اما این شرایط چه هستند؟ این شرایط شامل اعتقاد داوطلبان به دین اسلام یا یکی از ادیان رسمی مورد تأیید در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، التزام به قوانین کشور و نظام جمهوری اسلامی، و نداشتن هرگونه ممنوعیت تحصیلی به تشخیص مراجع ذیصلاح است.
شرایط اختصاصی ثبت نام دکتری استعداد درخشان دانشگاه علامه طباطبائی
متقاضیان پذیرش استعداد درخشان دکتری دانشگاه علامه طباطبایی باید دارای شرایط اختصاصی مشخصی باشند. از جمله این شرایط، داشتن مدرک کارشناسی ارشد معتبر مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت از یک دانشگاه در داخل کشور است. مطابق با آگهی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی بدون آزمون علامه طباطبائی، مدارک تنها در صورتی پذیرفته میشوند که مربوط به کد رشتههای دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی باشند، و دانشآموختگان دانشگاههای خارج از کشور امکان شرکت در این فراخوان را ندارند.
شرط دیگری که این دانشگاه برای سهمیه استعداد تحصیلی دکتری در نظر گرفته است، دارا بودن حداقل معدل مقطع کارشناسی ۱۶ در تمامی رشتهها است. برای دانشآموختگان کارشناسی ناپیوسته، میانگین معدل کاردانی و کارشناسی باید حداقل ۱۶ باشد. به خاطر بسپارید که یکی از شروط این دانشگاه، داشتن معدل مقطع کارشناسی ارشد 17 بدون احتساب نمره پایاننامه است. نگذشتن بیشتر از 2 سال از تاریخ دانشآموختگی در مقطع ارشد نیز از دیگر شروط این دانشگاه برای پذیرش استعداد درخشان میباشد.
از دیگر الزامات پذیرش، کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه دکتری بر اساس جدول ارزشیابی اعلامشده و ارائه حداقل یک مقاله علمی معتبر مستخرج از پایاننامه است. این مقاله باید در نشریات علمی معتبر داخلی یا بینالمللی دارای نمایههای JCR یا SCOPUS منتشر شده باشد و یا پذیرش انتشار آن با تأیید هیأت تحریریه و امضای سردبیر نشریه انجام شده باشد. در صورت عدم ارائه مقاله در زمان ثبتنام، متقاضی باید پیش از مصاحبه پذیرش یا چاپ آن را ارائه دهد؛ در غیر این صورت، امکان شرکت در مصاحبه دکتری را نخواهد داشت.
پذیرفتهشدگان نهایی باید تا پیش از ارزیابی جامع دکتری، مدرک بسندگی زبان خارجی خود را مطابق با ضوابط دانشگاه ارائه کنند. لازم به ذکر است که دانشجویان ملزماند تا پایان نیمسال سوم دکتری، حداقل دو مقاله علمی معتبر منتشر کنند، در غیر این صورت قبولی آنها لغو میشود. در نهایت، اسامی پذیرفتهشدگان برای تأیید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش ارسال میشود و ثبتنام قطعی، منوط به تأیید این سازمان و هیأت مرکزی گزینش دانشجوی وزارت علوم خواهد بود.
بیشتر بخوانید: مصاحبه دکتری علامه طباطبایی
ارائه مقالات و فعالیتهای علمی برگزیده
مقالات داوطلبان بر اساس ضوابط اعلامشده از سوی دانشگاه مورد ارزیابی قرار میگیرند. گواهی پذیرش مقاله باید به تأیید هیأت تحریریه نشریه رسیده باشد و شامل شماره مجله و دوره چاپ آن باشد. زمان انتشار آن نیز باید به طور شفاف مشخص باشد. مقالاتی که هنوز در فرآیند داوری قرار دارند، پذیرفته نمیشوند. اختراعات داوطلبان باید به تأیید سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برسند. برگزیدگان جشنوارههای علمی معتبری همچون خوارزمی، فارابی، رازی و ابنسینا، ملزم به ارائه تأییدیه از دبیرخانه جشنواره مربوطه هستند.
برگزیدگان المپیادهای علمی-دانشجویی باید گواهی تأیید از دبیرخانه المپیاد را ارائه دهند. مقاله، اختراع یا کتابی امتیاز دریافت خواهد کرد که در آن، داوطلب نفر اول باشد یا نام وی بلافاصله پس از استاد راهنما، مشاور یا یکی از اعضای هیأت علمی ذکر شده باشد. همچنین، در صورتی که متقاضی بهعنوان مخترع اصلی، نویسنده مسئول کتاب یا ارائهدهنده اصلی کنفرانس علمی شناخته شود، امتیاز مربوطه به او تعلق خواهد گرفت، در غیر این صورت، اثر ارائهشده امتیازی دریافت نخواهد کرد.
ظرفیت پذیرش دانشجو
ظرفیت پذیرش دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه علامه طباطبائی در دوره روزانه حداکثر معادل ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش با آزمون در هر کد رشته محل است. این پذیرش در دورههای روزانه رایگان میباشد. پذیرش دانشجویان نمونه کشوری بر اساس مصوبه شورای هدایت و با معرفی افراد واجد شرایط توسط سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه صورت میگیرد. لازم به ذکر است که ظرفیت پذیرش بدون کنکور دکتری، افزون بر ظرفیت پذیرش با آزمون دانشگاه در نظر گرفته میشود و دانشگاه در پذیرش یا رد درخواستهای داوطلبان اختیار کامل دارد و ملزم به تکمیل ظرفیت دوره دکتری خود نخواهد بود.
بیشتر بخوانید: رشته MBA دانشگاه علامه طباطبایی
نتیجهگیری
داوطلبان برای پذیرش از طریق سهمیه استعداد درخشان دکتری دانشگاه علامه طباطبایی، باید شرایط خاصی را بر اساس اطلاعیه دانشگاه رعایت کنند. این شرایط شامل مدارک تحصیلی معتبر، مقاله علمی، و امتیاز فعالیتهای آموزشی و پژوهشی است که باید دقیقاً مطابق با ضوابط اعلامشده باشد. به علاوه، شرط داشتن معدل بالا در مقاطع تحصیلی قبلی و انجام مصاحبه دکتری از دیگر الزامات پذیرش است. برای موفقیت در زاهیابی به مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی بدون کنکور، بسیار مهم است که داوطلبان تمامی مدارک و مستندات لازم را بهطور کامل و دقیق آماده کنند و از شرایط جدید دانشگاه بهخوبی آگاه شوند.
در این راستا، پیشنهاد میشود که داوطلبان حتماً اطلاعیههای دانشگاه علامه طباطبایی را به دقت مطالعه کنند و در کلاسهای جامع مصاحبه دکتری نوگام شرکت نمایند. این کلاسها که در پکیج کارگاههای عمومی و خصوصی مصاحبه دکتری ارائه میشوند، به داوطلبان کمک میکند تا آمادگی بیشتری برای مصاحبه و ارزیابی رزومه خود پیدا کنند. همین حالا با تماس با کارشناسان مجرب نوگام، اطلاعات بهروز و جامعتری در مورد فرآیند پذیرش و نحوه موفقیت در مصاحبه کسب کنید و شانس خود را برای پذیرش در طرح استعداد درخشان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید